Slender: The Arrival

Slender: The Arrival on Parsec Productionsin kehittämä ja Blue Isle Studiosin julkaisema selviytymiskauhupeli. Peli alkaa Laurenin ajellessa Katen luokse hänen äitinsä kuoleman jälkeen. Autolla ei valitettavasti pääse perille asti, joten Lauren joutuu patikoimaan talolle. Talossa on valot päällä ja ovet auki, mutta ketään ei näy missään. Mitä on tapahtunut?

Slender: The Eight Pages on tullut kokeiltua pariin kertaan, ja uusi peli vaikuttaa menevän samalla tyylillä. Pimeitä paikkoja ja usein taskulamppu on ainoa valonlähde. Pelaaja kerää lappuja ja toivoo Slendermanin pysyvän kaukana. Tutkittavaa riittää viiden kentän verran.

Amnesian tapaan tässä pelissä ei voi puolustautua eli jos ikävä mustapukuinen herra sattuu tulemaan liian lähelle niin silloin kannattaa joko juosta tai rukoilla. Lähikontakti ei ole suotavaa. Kuoleman tullessa tai pelin keskeytyksen jälkeen pelaaja joutuu aloittamaan kentän alusta. Kaikki tavarat eivät ole samoissa paikoissa, kuten edellisellä kerralla (ensimmäisessä videossa taskulampun paikka vaihtui).

Pelissä on jonkun verran pieniä bugeja, kuten esim. ärsyttävät ovet, jotka eivät suostu aukeamaan vedettäessä / työnnettäessä vaan silloin kun niitä sattuu huvittamaan. Onko ovessa joku tietty kohta mihin pitää koskea vai miksi ne eivät vain halua totella minua? Toinen ikävä toiminto on päävalikkoon pääseminen ilman varmistusta (jouduin aloittamaan pelin alusta).

Mielenkiintoinen ja hiukan väristyksiä tuova peli, joka ei kuitenkaan yllä pelottelun tasolle. Okei, jotkut pelaajat saattavat pelästyä monissa kohdissa, mutta me taidamme olla vähemmän heikkohermoisia pelaajia. Emme kokeneet suuria tunteita. Hiukan orpo olo tulee kun on vain taskulamppu eikä mitään millä puolustautua, mutta se ei vielä tee tästä pelistä pelottavaa..

Sarjan videot löytyvät täältä.

comments powered by Disqus